Continuă lucrările pe DJ 101. Pe primul front de lucru dinspre DN1 – în Balotești – acum se așterne un strat de balast. La ieșirea din Balotești, intersecția cu drumul spre Dimieni, se iau probe pentru așternerea stratului de balast amestecat cu ciment (strat stabilizat). În al treilea punct de lucru – intrarea în Căciulați – continuă săpăturile și montarea rigolei carosabile, dar și așternerea balastului.
Drumul Județean 101 leagă nordul județului de DN1 și de autostrada A3, are 24,4 kilometri și va fi reabilitat pe întreaga suprafață: va fi reasfaltat, va avea piste de biciclete în intravilan, trotuare, un sistem de colectare a apelor pluviale, spații pentru stațiile de autobus și parcări .
Constructorul s-a angajat să termine lucrarea în 24 de luni.

Potrivit informațiilor oficiale, costurile sunt de 78.822.144 lei – 49.533.513 lei sunt nerambursabili, prin Programul Regional pentru Infrastructura de Transport, iar restul sumei provine din fondurile Consiliului Județean Ilfov.

Pe strada Gării din Jilava lucrările au ajuns la jumătatea tronsonului mărginit de capătul de nord al străzii și trecerea de nivel peste calea ferată. Aici continuă realizarea terasamentului.
La final, în maximum opt luni, strada va fi redată în administrare localității Jilava.
Pe strada Gării se vor turna straturi noi de asfalt, vor fi amenajate trotuarele și se vor face scurgeri pentru apele pluviale.

Costurile sunt estimate la 11 milioane lei și sunt suportate de CJ Ilfov.