Avocatul George Velcea isi lanseaza, joi, la Biblioteca Nationala a Romaniei, prima sa carte, intitulata Manualul Antreprenorului. Cartea este un ghid practic pentru cei care sunt la inceput de drum in afaceri si doresc sa afle mai multe despre cum isi pot crea un business, cum poti trece peste esecuri si cum pot reusi in afaceri.

La evenimentul de la Biblioteca Nationala a Romaniei sunt invitati scriitorul Andrei Novac, Presedintele Ligii Avocatilor din Romania, avocat Dan Negoita si antreprenorul si consultantul in afaceri, Cristian Lungu.

George Velcea este absolvent al Facultatii de Drept, din cadrul Universitatii din Bucuresti. Este antreprenor in serie, a dezvoltat de-a lungul timpului mai multe afaceri, in mai multe domenii de activitate. S-a axat in special pe consultanta in afaceri pentru dezvoltarea afacerilor si pentru accesarea fondurilor europene si guvernamentale. Trainer si manager de proiect acreditat, a derulat mai multe cursuri si traininguri cu tematici ca: manager de proiect, competente antreprenoriale, leadership si public speaking.

In prezent este avocat in Baroul Bucuresti si incearca sa dezvolte noi idei de afaceri. S-a implicat activ in societatea civila, face parte din conducerea mai multor ONG-uri ce promoveaza activ antreprenoriatul, drepturile omului si cetatenia participativa. Considera ca pentru orice problema exista si o solutie.