Un student a amenințat vineri dimineață că se sinucide.  El s-a urcat pe acoperișul unui cămin din Str. Lăcrămioarei nr. 56. La fața locului au ajus de urgență polițiștii și trei negociatori, dar, după mai bine de 3 ore, din păcate, tânărul nu a putut fi convins să renunțe la gest. Acesta s-a aruncat în gol, parcă dornic să renunțe la tot.

Salvatorii nu au apucat să monteze latimp saltelele de amortizare. A fost preluat, însă, de urgență și a fost transportat la spital, cu speranța că viața lui va fi salvată.

Potrivit unor surse, tânărul ar fi fost cunoscut că ar consuma droguri și se pare că era în sevraj. Băiatul susținea că este ”victima unei conspirații mondiale!, potrivit unor surse oficiale. Acesta a cerut autorităților să o cheme pe fosta sa prietenă, ceea ce s-a și întâmplat.

Echipele de salvare au încercat, la un moment dat, să monteze o scară pentru a-l ajuta pe băiat să coboare, însă acesta a amenințat că se va arunca, dacă scara nu este dată jos.

Din nefericire, se observă că în ultima perioadă, au apărut tot mai multe cazuri de sinucideri, crime sau copii abandonați, ceea ce vorbește de la sine despre acutizarea unor probleme existente deja în societate, dar și despre dezechilibre generate de lipsa dialogului sau influențe ale anturajului.

foto: ziare.com