Klaus Iohannis a legat, pare-se, o prietenie puternică alături de DONALD TRUMP! Asta s-a văzut, spun chiar jurnaliștii martori la Londra, marți seară, la dejunul de lucru oferit de Președintele Statelor Unite ale Americii în onoarea șefilor de state care îndeplinesc angajamentul de alocare a 2% din bugetul național pentru Apărare.
Demn de luat în seamă, doar 8 șefi de stat au participat la o astfel de reuniune, una în premieră. Printre cei 8 s-a numărat și Președintele României, Klaus Iohannis, care a stat în imediata apropiere a lui Donald Trump. Tocmai pentru că așa a dorit în mod expres liderul de la Casa Albă.
Astfel, la poza de grup a liderilor din țările care dau 2% pentru apărare,Trump l-a luat pe președintele Iohannis lângă el.
La masă, în dreapta lui Trump a stat șeful NATO, Jens Stoltenberg iar apoi a urmat Klaus Iohannis. Firește, ministrul de Externe al României, Bogdan Aurescu, a luat loc lângă Iohannis.
Gesturi. Simboluri… Poate nu tocmai întâmplătoare.

Foto: stiripesurse.ro

Marți seară, la poza de grup a liderilor din țările care dau 2% pentru apărare,Trump l-a luat pe președintele Iohannis lângă el.