Iti doresti produse si servicii rapide, bune, la un pret corect? Daca esti distribuitor de tamplarie PVC sau te ocupi de constructii in zona Bucurestiului, poti transforma aceste dorinte in realitate printr-un parteneriat cu Izotec! Impreuna, putem sa evitam pierderile financiare si sa demonstram ca serviciile de calitate pot fi disponibile si fara sacrificii majore. Acceseaza site-ul Izotec pentru mai multe informatii.

Inca din 2004, Izotec este prezent pe piata tamplariei PVC cu geam termoizolant, producand celebrele geamuri si usi termopan. Suntem in cautare de parteneriate pentru a face o schimbare in aceasta industrie si pentru a demonstra ca se poate beneficia de calitate, viteza si economii pe termen lung. Dorim sa contribuim la educarea pietei, sa definim noi standarde si sa oferim tot ce este mai bun pentru clientii nostri si pentru utilizatorii finali ai produselor.

Cautam parteneri în Bucuresti!

Daca esti distribuitor de tamplarie PVC sau activezi in domeniul constructiilor in Bucuresti si imprejurimi, ai putea fi interesat de ceea ce urmeaza sa iti prezentam. Am putea incepe un parteneriat de durata daca:

 • Iti doresti siguranta si sa poti oferi, la randul tau, produse si servicii de calitate, asa ca vrei un furnizor constant, care sa poata livra rapid;
 • Doresti sa pastrezi imaginea companiei tale, asa ca ai nevoie de un partener care sa te poata ajuta sa le oferi clientilor tai o experienta placuta;
 • Vrei sa beneficiezi mereu de stocuri si de preturi corecte, pentru a te bucura de un cashflow optim si de avantaje financiare;
 • Vrei sa detii mereu controlul in proiectele tale si ai nevoie de un furnizor serios, care sa te respecte si sa iti ofere la timp serviciile promise;
 • Iti cunosti bine nevoile, insa vrei sa te bucuri de un furnizor care sa le inteleaga si sa-ti puna la dispozitie oferte personalizate, dar si informatii tehnice pretioase.

Ce îți oferim?

Vrem sa oferim incredere si siguranta clientilor nostri, iar atuurile noastre principale sunt un pret avantajos, calitate si produse livrate la timp. Ne ocupam de optimizarea intregului proces, de la achizitionarea materialelor pana la furnizarea proiectului final. Putem negocia preturile produselor pe care le oferim, insa calitatea lor nu este negociabila. Iti oferim suport fara sa ne grabim, dar ne asiguram ca primesti materialele rapid, pentru ca toti sa ne bucuram de rezultate de top.

Izotec iti poate oferi:

 • Un parteneriat de incredere, seriozitate si profesionalism;
 • Consiliere si suport oricand ai nevoie;
 • Produse premium, certificate international;
 • Preturi corecte si conditii financiare avantajoase;
 • Livrare rapida, anumite produse fiind disponibile chiar si in 7 zile;
 • O experienta memorabila asigurata de noul tur virtual prin fabrica Izotec, care va fi disponibil incepand cu aceasta toamna.

Calitatea materialelor, un raport calitate-pret corect si disponibilitatea acestora in mod rapid sunt factori de baza in stabilirea succesului unei lucrari de constructii. De aceea, la Izotec, le acordam mare importanta si le garantam partenerilor nostri posibilitatea de a realiza, la randul lor, proiecte si servicii de succes.

Poti gasi mai multe informatii pe site-ul Izotec, unde poti descoperi mai multe despre oferta noastra. Toti distribuitorii de termopane si expertii in constructii din Bucuresti care sunt interesati ne pot contacta accesand link-ul de mai sus.