200 DE PACIENȚI FAC, ZILNIC, RECUPERARE LA SPITALUL FOIȘOR. Prin urmare, aici este nevoie de aparatură și servicii de înaltă calitate!!!
Situat la parter, Departamentul de Recuperare Medicală al Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie „Foisor” a fost reamenajat la cele mai înalte standarde: trei încăperi cu aparate computerizate cu soft-uri speciale, de ultimă generație, dar și clasice, unde se pot trata majoritatea patologiilor de tip ortopedic. Recuperarea se face preoperator și perioperator, cu mobilizarea rapidă a pacientului, în primele 24 de ore, cu ajutorul dispozitivelor Artromot.
În spital, pe fiecare etaj, există dispozitive computerizate de mobilizare pasivă pentru toate tipurile de endoprotezare. S-a creat, de asemenea, o echipă comună de specialiști pentru a-l ajuta pe pacient atât în pregătirea lui înainte de intervenția chirurgicală propriu-zisă cât și pentru recuperarea cât mai rapidă postoperator. Se urmărește astfel, ca pacientul ortopedic să suporte cât mai ușor întreg procesul intervențional, cu tot cu recuperarea medicală de după operație.
Potrivit unui comunicat din partea Administrației Spitalelor, 200 de pacienți beneficiază zilnic de procedurile de recuperare de la spitalul Foișor. Sunt tratați atât pacienții din spital, cât și cei din afara spitalului. Tot aici se pot recupera și pacienții neasigurați care își pot plăti procedurile. Prețurile pentru fiecare serviciu de recuperare, în parte, sunt afișate.
De asemenea, pacienții beneficiază de metode terapeutice non-chirurgicale și abia când acestea nu mai au efectul scontat se recurge la varianta chirurgicală.
Pe pagina Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București este prezentat traseul din momentul inițierii procesului de recuperare postoperatorie, până când bolnavul devine deplasabil și își poate continua programul în Departamentul de Recuperare. De asemenea, veți putea viziona ședințele de recuperare cu dispozitive computerizate de mobilizare pasivă a trei pacienți, cu diferite patologii ortopedice. Aceste dispozitive computerizate de mobilizare pasivă, devin active, o dată ce pacientul își recapătă mobilitatea și le poate controla el însuși.
Aparatele reduc considerabil perioada de recuperare și, în același timp, măresc și gradul de securitate al pacientului. 
Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie „Foisor” este administrat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.
www.facebook.com/administratiaspitalelor/

Situat la parter, Departamentul de Recuperare Medicală al Spitalul Clinic de Ortopedie-Traumatologie „Foisor” a fost reamenajat la cele mai înalte standarde: trei încăperi cu aparate computerizate cu soft-uri speciale, de ultimă generație, dar și clasice.