Novum by the Sea este noul proiect marca Invest Group, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori imobiliari din Bucureşti, cu o experienţă de 12 ani pe piaţa românească.

Resortul a fost conceput pentru a oferi intimitate și relaxare totală oaspeților care caută o locație privată cu servicii exclusive, distingându-se prin boemitatea binecunoscutei stațiuni Olimp care a fost, nu până de mult, Perla Mării Negre.

Prețurile pentru cel mai luxos apartament încep de la 480 de euro pe noapte, iar o camera în medie se închiriază cu 250 de euro pe noapte, pachetele incluzând mic dejun și prânz.

Inima resortului Novum by the Sea, restaurantul LETO, oferă oaspeților o experiență culinară inedită, o incursiune de gusturi de la preparate internaționale la cele locale, transformând cele mai proaspete ingrediente în preparate sănătoase și gustoase, pregătite de Chefi cu renume international.

Restaurantul resortului păstrează aceleași standarde înalte garantate de profesionalismul și experiența echipei conduse de Liviu Popescu, Co-proprietar Fratelli Grup si Vicepreședinte al Organizației Hora.

Potrivit proprietarului, investiția a depașit 15 milioane de euro, iar proiectul este în continua expansiune.

Novum by the Sea Luxury Resort pune la dispoziția clienților 160 de apartamente complet utilate, toate spațiile fiind finisate și dotate la standarde de ultimă generație, aerisite, luminoase și eficiente din punct de vedere energetic. Fiecare clădire găzduiește penthouse-uri cu o suprafață de 440 mp cu terasă exterioară și jacuzzi, gândite pentru a se contopi cu peisajul înconjurător. Fiecare loft este ideal pentru familiile care caută confortul și luxul superlativ”, a spus Liviu Popescu.