„Echipele CMTEB efectuează lucrări de reparații pe Bulevardul Basarabia acolo unde, în urma controlului efectuat au fost identificate trei spărturi. Reparațiile includ înlocuirea unui cupon de țeavă cu diametrul de 600 de mm.

Se lucrează simultan în mai multe locuri, astfel încât, pe măsură ce avariile sunt remediate, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat. Vă reamintim că termenele inițiale de repunere în funcțiune a sistemului sunt estimate înainte de deschiderea șantierelor și decopertarea galeriilor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor.

Tot acolo se intervine la racordul principal al punctului termic 3X, unde se înlocuiește un cupon de țeavă cu o lungime de aproximativ 100 de metri de conductă, cu diametrul de 150 de mm.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica București și echipele de intervenție lucrează în regim permanent pentru soluționarea problemelor apărute.

Vă asigurăm că intervențiile sunt necesare și au drept scop îmbunătățirea funcționării sistemului de termoficare! Ne cerem scuze din nou pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmit reprezentanții Termoenergetica.