„Echipele CMTEB lucrează pe strada Nicolae Caramfil din Sectorul 1, pe tronsonul cuprins între străzile Feleacu și Smaranda Brăescu. Lucrările constau în înlocuirea a aproximativ 800 de metri liniari de conductă cu diametrul de 700 mm, pe o rețea care are o vechime de 40 de ani, anul punerii în funcțiune fiind 1984.

Executarea lucrărilor a fost dispusă prioritar, imediat după finalizarea sezonului de încălzire anterior, la începutul lunii aprilie, toate lucrările fiind desfășurate în condiții deosebite, din cauza amplasării rețelei într-o zonă intens circulată, inclusiv de mijloacele de transport în comun. În vederea asigurării alimentării cu agent termic a consumatorilor, CMTEB a executat anterior opririi tronsonului un traseu de alimentare provizoriu.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

Vă asigurăm că intervențiile sunt necesare și au drept scop îmbunătățirea funcționării sistemului de termoficare!

Ne cerem scuze din nou pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere!”, au tranmsi reprezentanții Termoenergetica.