SmartLab Măgurele s-a adaptat condițiilor de pandemie si a mutat cursurile online. 30 de copii învață de acasă cum sa modeleze 3D și să faca singuri cercei, inele și brelocuri, de exemplu.

IMPORTANT: Webinariile sunt destinate copiilor din clasele III-VIII. Participarea este gratuită și se face pe bază de înscriere la smartlab@magurelesciencepark.ro.

SmartLab Măgurele (https://www.magurelesciencepark.ro/smartlab/) este cel mai avansat laborator didactic din țară și primul laborator inteligent din județul Ilfov. Demn de apreciat, prin intermediul SmartLab copiii pot intra în contact cu realitatea virtuală, pot învața să lucreze cu imprimante și scannere 3D, să programeze și să folosească roboți multifuncționali.

*SmartLab Măgurele este un proiect derulat de Asociaţia Măgurele Science Park (fondată de Consiliul Județean Ilfov, Primăria Măgurele și Institutul pentru Fizică Nucleară Horia Hulubei), cu sprijinul Asociaţiei INACO – Iniţiativa pentru Competitivitate.

Dați copiilor aripi- stimulați-le imaginația, creativitatea, dăruiți-le puterea de a avea încredere în propriile lor idei și dorințe!