Poate cu un accent pleonastic, dar așa „sună” realitatea: Abundă din ce în ce… știrile în fapt… evenimentele macabre, mărci ale unor violențe/gesturi care depășesc imaginația… Se întâmplă în toată țara și… în capitală!
Un cadavru carbonizat a fost găsit, sâmbătă dimineață, în… portbagajul unei mașini. Autoturismul a fost găsit incendiat pe câmp, iar la fața locului s-au deplasat polițiști pentru efectuarea cercetărilor.

Zona în care a fost găsit autoturismul incendiat este una izolată, pe un câmp la doi pași de București, pe raza localității Măgurele.

În portbagajul mașinii, potrivit ptrimelor informații transmise de echipajele d eurgență de la fața locului, au fost găsite rămășițe umane carbonizate și… tranșate.

La locul cumplitului eveniment au intervenit nu doar pompieri,ci și echipaje ale Poliției și de la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea cercetărilor de rigoare.

 La câteva ore de la tragedie, mașina implicată a fost identificată după seria de șasiu. Este vorba de o Dacie Logan cu an de fabricație 2017, înregistrată în Italia.

Martoriii au spus polițiștilor că maşina a ars mai bine de patru ore şi iniţial au crezut că este vorba de arderea unui morman mare de gunoi.

Foto: antena3.ro