ING anunță pentru clienții din România modificări de comisioane, din 14 iunie 2024.

Astfel, Comisionul aplicabil retragerilor de numerar din contul curent în lei ING Card Complet pentru clienții fără venituri recurente la ING devine 1% din suma retrasă, minimum 5 lei. Clienții care încasează venituri recurente la ING, cei care au vârsta între 18 și 24 ani, precum și clienții care dețin opțiunea ING Gold beneficiază în continuare de comision 0 pentru această operațiune.

Comisionul aplicabil retragerilor numerar în orice valută de la ATM-urile altor bănci din Contul curent în EUR devine 5 euro / tranzacție. Comisionul aplicabil retragerilor de numerar în lei sau euro de la ATM-urile băncii din Contul curent în EUR rămâne neschimbat, adică 0,5% din suma retrasă / tranzacție.

Comisionul pentru majorarea limitei zilnice pentru tranzacțiile cu numerar (retragere/depunere) devine 30 lei. Limita zilnică stabilită contractual este de 15.000 lei/zi pentru retrageri, respectiv 15.000 lei/zi pentru depuneri, și este calculată pentru toate operațiunile de retragere, respectiv depunere numerar efectuate din/în toate conturile tale, indiferent dacă le efectuezi tu sau o altă persoană.

Comisionul pentru jocurile de noroc Comisionul aplicabil cardului de debit pentru plățile la comercianți (prin POS/internet) de tip Jocuri de noroc (Gambling) devine 4,9 lei per tranzacție, plus 2,2% din suma tranzacției pentru tranzacții efectuate cu cardul de lei și respectiv 1 euro, plus 2,2% din sumă, pentru tranzacții efectuate cu cardul de euro. În tranzacțiile de acest tip se numără: jocurile de noroc, pariurile, jocurile la casino, biletele de loterie etc.