Bucuresti: Potrivit datelor oficiale de la Ministrul Mediului, evolutia in ultimele 24 ore a concentratiilor poluantilor monitorizati a indicat o crestere semnificativa a concentratiilor de PM 10 si PM 2.5 la statia B1 pe perioada serii (20-22), valoarea maxima a concentratieie medii orare fiind 111 micrograme/mc la ora 21. Fenomenul a fost atent monitorizat, tendinta ulterioara fiind de descrestere.

In acest context, insa, reprezentantii ministerului deresort transmit ca valorile ridicate din timpul serii nu au produs depasirea valorii limita pentru media zilnica.

La celelalte statii, B3 si B6, au fost inregistrate valori mai scazute, iar dioxidul de azot a inregistrat usoare cresteri ale concentratiilor in aceeasi perioada. Dimineata s-a observat din nou o usoara crestere a concentratiilor.

Bucuresti: Potrivit datelor oficiale de la Ministrul Mediului, evolutia in ultimele 24 ore a concentratiilor poluantilor monitorizati a indicat o crestere semnificativa a concentratiilor de PM 10 si PM 2.5 la statia B1 pe perioada serii.