Așa cum transmite infotraficromania.ro, conducătorul unui autoturism care se deplasa pe șoseaua Pantelimon din sectorul 2 al Capitalei la miezul nopții, pare-se… pe fondul neatenției în conducere  (oare numai atât???) a căzut într-o groapă semnalizată.

Martorii spun că șoferul făcea slalom printre mașini și ar fi avut si viteză. De altfel, se pare că acesta ar fi fost motivul pentru care conducătorul auto nu a observat lucrarea, de altfel… semnalizată în partea carosabilă și… pe negândite, a plonjat cu mașina în groapa destul de adâncă. 

Tot martorii au fost cei care au sunat la 112 și au anunțat poliția și Serviciul de Ambulanță. Mașina s-a răsturnat și a rămas pe plafon, iar șoferul… captiv în interior. 

Pompierii de la descarcerare au reușit să-l scoată pe șofer din autoturism. La fața locului a fost chemat și un utilaj pentru a extrage autoturismul din groapă.

Din fericire, șoferul a scăpat doar cu câteva zgârieturi și a refuzat transportul la spital, dar autoturismul a fost avariat serios.

Evenimentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 11-12 Noiembrie 2022, în jurul orei 0:00.

Foto: infotraficromania.ro