Un copac a fost doborât de vânt și a căzut peste un tramvai, în sectorul 2. Numai printr-un mare noroc nu s-au înregistrat victime!

Vatmanul a povestit că a auzit o bubuitură, iar copacul a căzut chiar în partea din față a mijlocului de transport, tangentcu caroseria.

Oamenii din zonă recunosc, însă, că până acum au făcut nenumărate reclamații, însă autoritățile au venit, au marcat cu bulină roșie copacii cu probleme, iar apoi au plecat.

*** Societatea de Transport București a anunțat, marți, că mai multe tramvaie, troleibuze și autobuze au fost deviate de la traseu din cauza copacilor căzuți în oraș.

Linii de tramvai blocate, chiar, din cauza copacilor căzuți!

STB anunțase inițial că liniile 16 și 36 sunt blocate pe șos. Petricani, până în stația bd. Lacul Tei, pe sensul spre bd. Lacul Tei, din cauza unui copac căzut pe rețeaua de contact. Astfel, s-au aplicat măsuri de întoarcere a tramvaielor la bucla Lacul Tei.

Ulterior, STB a revenit cu un nou anunț: „Liniile 5, 16 si 36 – blocate pe Str. Maica Domnului, dupa statia Alexandru cel Bun, pe sensul spre Str. Reinvierii, respectiv spre Lizeanu, din cauza unui copac cazut pe reteaua de contact. S-au aplecat masuri de deviere”.

foto: ziare.com