Ca in fiecare an, Federatia Romana de Sport Corporatist organizeaza si in 2018 un eveniment caritabil destinat copiilor defavorizati ai Asociatiei Sansa Ta. Va fi o zi speciala, in care echipele de fotbal ale companiilor vor participa la un eveniment care va impleti actiunea caritabila cu sportul.

“O parte dintre copii vor fi alaturi de noi in Sala Polivalenta CS Rapid Bucuresti, pe data de 9 decembrie. Se vor juca si se vor distra in spatiile special amenajate, iar la final vor primi cadouri de la Mos Craciun”, anunta Ovidiu Batineanu, presedintele Federatiei Romane de Sport Corporatist.

Vino impreuna cu copilul tau si Mos Craciun va avea un cadou pentru el!

“Actiunea caritabila are ca baza o competitie de fotbal in sala care se va disputa dupa toate regulile Campionatului National de Fotbal Corporatist. Pornim din grupe si incheiem cu semifinale si finale”, a mai spus Ovidiu Batineanu.

Sumele incasate din taxa de participare si publicitate vor fi transformate in cadouri pentru 200 de copii defavorizati si pentru copii participantilor. Mos Craciun va imparti aceste cadouri sub bradul de Craciun.

In decembrie 2015, 2016 si in decembrie 2017 au primit cadouri de la Mos Craciun peste 550 de copii.