Circulaţia feroviară are din nou probleme! Mai exact, traficul a fost oprit temporar, duminică, pe relaţia Chiajna – Grădinari, din cauza unui deranjament la linia de contact, care ar fi apărut după ruperea pantografului unui tren privat. Nu e pentru prima daă când, în ultimii ani se întâmplă un asemenea incident.

Trenurile care circulă pe ruta respectivă vor staţiona, până la remedierea defecţiunii, în gările Chiajna, Bucureştii Noi şi Grădinari.

”Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA informează că traficul feroviar pe intervalul Chiajna – Grădinari este închis la această oră, din cauza unui deranjament înregistrat la linia de contact. Personalul de specialitate al Regionalei CF Bucureşti este pe teren pentru remedierea deranjamentului, iar în intervalul orar necesar intervenţiilor cu drezina pantograf, pentru înlocuirea firului de contact şi repunerea sub tensiune pe firul II, circulaţia trenurilor este oprită temporar, firul I fiind închis pentru lucrări”, a precizat purtătorul de cuvânt CFR SA, Oana Brânzan.

Din primele verificări reiese că deranjamentul a fost cauzat de ruperea pantografului unui tren privat de călători, oprit la această oră în staţia Chiajna.

 Sursa citată trasmite că toate celelalte garnituri vor staţiona temporar până la remediere în gările Chiajna, Bucureştii Noi, respectiv Grădinari.

foto: ziare.com