Accidentarea gravă a Cristinei Neagu, petrecută la turneul final al Campionatului European din Franța, în finalul anului trecut, a căzut ca un trăznet nu doar pentru Clubul Sportiv Municipal București, ci pentru întreaga suflare a handbalului din România. Începutul Noului An a adus o nouă veste tristă: Adina Salaoru, om de bază al echipei de volei a Clubului Sportiv Municipal București, căpitanul primei noastre reprezentative și una dintre cele mai valoroase jucătoare din România, a suferit și ea o accidentare gravă.

Adina Salaoru, 29 de ani, s-a accidentat sâmbătă în setul doi al meciului dintre România și Spania, din preliminariile pentru Campionatul European, confruntarea desfășurată în Sala Sporturilor din Alexandria. Ieșirea din joc a căpitanului Adina Salaoru a fost, din păcate, și începutul sfârșitului pentru naționala României, care a pierdut suprinzător în fața Spaniei, scor 2-3, echipă de care a dispus lejer în vară, în deplasare, cu 3-0.

Supusă luni unui examen RMN, Adina Salaoru a fost diagnosticată cu „fractură completă a labrumului în cadranul antero-inferior”, urmând să lipsească o perioadă nedeterminată din echipa campioană a României. „Vreau în primul sând să le mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat în ultimele zile și să-i asigur că voi trece și peste această încercare. Sunt sigură de asta. Acum trebuie să vedem exact ce avem de făcut pentru a reveni cât mai repede”, a spus Adina Salaoru.