În calitate de edil șef al sectorului în care trăiește și muncește cea mai puternică comunitate chineză din România, primarul Toader Mugur Mihai s-a întâlnit în cursul zilei de vineri, 10 ianuarie 2020, cu noul ambasador al Chinei în România, Excelența Sa doamna Jiang Yu, a cărei misiune diplomatică în țara noastră a început în anul 2019.
Demn de precizat, pe parcursul discuțiilor au fost reamintite bunele relații diplomatice, de prietenie și colaborare strânsă care există de peste 70 de ani între cele două țări. Totodată, au fost apreciate eforturile continue pe care Primăria Sectorului 2 le face în permanență pentru sprijinirea cetățenilor chinezi care aleg să locuiască și să lucreze în sectorul 2.
În acest context, Primarul Toader Mugur Mihai și-a manifestat dorința de-a ajuta în continuare membrii comunității chineze în dezvoltarea afacerilor pe care le derulează. La rândul său, Excelența Sa, doamna Jiang Yu, ambasadorul Chinei în România, și-a anunțat intenția de-a continua tradiționala colaborare dintre cele două țări, prin extinderea schimburilor și cooperarea pentru progresul comun și prosperitatea ambelor părți.

În calitate de edil șef al sectorului în care trăiește și muncește cea mai puternică comunitate chineză din România, primarul Toader Mugur Mihai s-a întâlnit în cursul zilei de vineri, 10 ianuarie 2020, cu noul ambasador al Chinei în România.