Din nefericire, agresiunile au devenit un fenomen la ordinea zilei!!!

Femeia care ar fi comis ambele fapte a fost reținută de polițiști și este cercetată pentru infracțiunea de tentativă de omor.
Incident cumplit joi dimineață, în comuna Chiajna- satul Dudu.
Polițiștii din cadrul IPJ Ilfov au fost alertați prin numărul de urgență 112 că, într-o locuință aflată, apre-se, în construcție, o femeie necunoscută a aruncat cu benzină pe un bărbat. anunța
La scurt timp, un alt apel anunța că fix în același loc un copil de vreo 8 ani a fost înjunghiat cu un cuțit de către o femeie necunoscută. Potrivit primelor informatii, atacatoarea ar fi încercat să-l bage în cadă pentru a-i da foc. Din fericire, copilul a fost salvat în ultimul moment.
Femeia care ar fi comis ambele fapte a fost reținută de polițiști și este cercetată pentru infracțiunea de tentativă de omor.
Precizări oficiale: IPJ Ilfov a fost sesizat, prin SNUAU 112, despre faptul că în comuna Chiajna, pe strada Orhideelor, la o locuință în construcție, pe fondul unor discuții contradictorii, o femeie necunoscută a aruncat cu benzină pe un bărbat. La scurt timp, la IPJ Ilfov s-a primit un alt apel, prin SNUAU 112, unde s-a sesizat faptul că într-un apartament, din aceiași localitate și stradă, un copil minor a fost tăiat cu un cuțit de către o femeie necunoscută. Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au imobilizat și identificat autoarea celor două fapte. Victimele au fost transportate la spital, au transmis polițiștii.
Nu se știe, deocamdată, dacă cei trei se cunoșteau între ei sau dacă există vreo relație de rudenie.

Sursa foto: observator.tv