Se pregătește o dezbaterea publică în legătură cu proiectul de hotărâre privind taxa de habitat pentru persoanele juridice.

Primăria Sectorului 2 aduce la cunoștința cetățenilor organizarea unei dezbateri publice pe tema proiectului de hotărâre privind instituirea taxei de habitat cu destinaţia specială de salubrizare.

Primăria Sectorului 2 aduce la cunoștința cetățenilor organizarea unei dezbateri publice pe tema proiectului de hotărâre privind instituirea taxei de habitat cu destinaţia specială de salubrizare şi aprobarea Regulamentului privind implementarea, determinarea cuantumului, încasarea şi administrarea taxei de habitat cu destinaţia specială de salubrizare pentru utilizatorii non-casnici (persoane juridice) pe raza Sectorului 2 al Municipiului Bucureşti, iniţiat de viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu, proiect care urmează a fi supus aprobării Consiliului Local Sector 2.
Proiectul în dezbatere pornește de la necesitatea realizării unui sistem unitar de salubrizare, asigurării unei trasabilități sigure și transparente a deșeurilor precum și implementării unei colectări selective eficiente, cu un singur operator autorizat. Instituirea taxei de salubrizare va contribui la creșterea calității serviciilor și la dispariția fenomenului de abandonare și depozitare a gunoaielor pe domeniul public. 
IMPORTANT: Dezbaterea publică se va desfășura în data de 20.08.2019, orele 15:00-16:00, la sediul Primăriei Sectorului 2 din str. Chiristigiilor nr.11-13, sala I.L. Caragiale, etaj 3.
Accesul în sală este permis în limita celor 150 de locuri disponibile.