Deunăzi, o familie din capitală a avut surpriza de a se trezi cu… ditamai MAIMUȚA în curte! Da, ați citit bine! Este vorba de o maimuță, nu de vreun pisoi sau de vreun cățel! Vă puteți imagina ce uimire și ce sperietură i-a încercat pe cei care s-au trezit cu musafira? Sus, pe un gard de beton de unde ca o acrobată, a sărit în curte ca-n… junglă!
Animalul a escaladat gardul de beton, a intrat în curte și a început să se plimbe.
Vizita maimuței a fost filmată chiar de proprietara casei care spune că voia să își dea copilul în leagăn în momentul în care a văzut animalul pe gard, relatează libertatea.ro. Firește, femeia și-a schimbat brusc planurile și a sunat la 112, conștientizând iminența pericolului.

Deunăzi, o familie din capitală a avut surpriza de a se trezi cu… ditamai MAIMUȚA în curte!
La locul incidentului a ajuns în scurt timp un echipaj de jandarmi dar care, nefiind echipați și nici… pregătiți să captureze sau să… înfrunte o maimuță, n-au reușit să facă nimic concret.
Și cei de la Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor au trimis un echipaj, dar nici acesta nu a reușit să prindă maimuța, povestește femeia.
Ar fi informații/presupuneri că maimuța ar fi… „evadat” de la cineva din zonă care, probabil, o crește ca și animal de companie, deși, la noi este interzis prin lege deținerea și creșterea animalelor exotice/sălbatice pe post de animale de companie.

foto: digi24.ro