Brigada Rutieră anunță instituirea unor restricții temporare de trafic în Pasajul Piața Presei Libere, în vederea efectuării unor lucrări de întreținere la infrastructura locală.

În intervalul orar 22:00-05:00, societatea APA NOVA va interveni pentru lucrări de întreținere la rețeaua de scurgere a apelor pluviale din Pasajul Piața Presei Libere. Aceste lucrări sunt necesare pentru asigurarea funcționării corespunzătoare a sistemului de canalizare și pentru prevenirea eventualelor probleme legate de drenajul apelor pluviale.

ATENȚIE: În același interval orar, Compania Municipală Iluminat Public va efectua intervenții la rețeaua de iluminat situată la ieșirea din Pasajul Piața Presei Libere, în sensul de mers către Piața Arcul de Triumf. Aceste lucrări sunt necesare pentru asigurarea unei iluminări corespunzătoare a zonei și pentru creșterea siguranței traficului pe durata nopții.

Conducătorii auto sunt rugați să fie atenți la semnalizările rutiere și să respecte indicațiile agenților de circulație pentru a evita eventualele inconveniente generate de restricțiile temporare de trafic.