Info Trafic 24: Accident groaznic în capitală!
Șoferul vinovat a căzut din picioare, epuizat. Tânărul camionagiu suferă, se pare, de

Chiar polițiștii au povestit că bărbatul a căzut pur şi simplu lângă roata camionului, nefiind capabil să articuleze două cuvinte.
oboseală cronică, cel mai probabil, aceasta fiind şi cauza care a dus la producerea accidentului. Capul-tractor s-a oprit în curtea unei case.
Şoferul unui vehicul greu a lovit joi nu mai puțin de 11 autovehicule, dar şi anexa unei locuinţe şi gardul unui alt imobil din zona strada Luica – şoseaua Giurgiului, bărbatul fiind rănit în urma accidentului.
Circulaţia tramvaielor liniei 11 a fost restricţionată pe şoseaua Giurgiului, sensul de mers către strada Zeţarilor.
Potrivit Brigăzii Rutiere, şoferul unui cap-tractor care se deplasa pe strada Luica dinspre Bd. Constantin Brâncoveanu către strada Zeţarilor, până să ajungă în intersecţia cu şoseaua Giurgiului, a lovit un autovehicul şi anexa unei locuinţe, după care şi-a continuat deplasarea pe strada Luica. La intersecţia cu şoseaua Giurgiului, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a lovit mai multe autovehicule şi gardul unui imobil situat pe strada Zeţarilor.
În urma accidentului, şoferul a fost rănit, și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. El a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Conducătorul autovehiculului a fost testat şi cu aparatul Drugtest, dar rezultatul a fost negativ.
Şoferul care conducea un cap-tractor înmatriculat în Vâlcea a fost filmat la câteva clipe după ce a coborât din cabină şi nu se putea ţine pe picioare. Dincolo de şoc, cel mai probabil el suferea de oboseală cronică, fiind mai mult decât epuizat.
Chiar polițiștii au povestit că bărbatul a căzut pur şi simplu lângă roata camionului, nefiind capabil să articuleze două cuvinte.

Foto: Info Trafic 24