Crăciunul se apropie cu pași repezi, așa că este momentul să vă faceți planuri, chiar dacă veți petrece departe de casă și cei dragi, ca expat sau angajat detașat în București. Capitala României este o metropolă plină de viață, cu numeroase oportunități de a petrece sărbătorile așa cum vreți: tradițional sau în spiritul celor mai recente tendințe.

Ce puteți face de Crăciun în București?

Echipa Cronoscar pentru închirieri auto în București dorește să vă fie un ghid util pentru a avea parte de un Crăciun cât mai frumos. De la începutul lui decembrie, orașul se transformă într-o explozie de lumini, culori și evenimente dedicate sărbătorilor.

Cu mașina obținută de la centrul Cronoscar de rent a car în București, veți avea libertate deplină pentru a explora toate locurile în care se întâmplă ceva interesant și unde puteți simți spiritul Crăciunului.

Iată doar câteva sugestii:

Târgul de Crăciun

Ca orice capitală europeană care se respectă, Bucureștiul organizează un târg de Crăciun în spațiul generos al Pieței Constituției. Aici veți regăsi Casa lui Moș Crăciun, o scenă pentru concerte live și numeroase căsuțe de lemn de unde puteți cumpăra specialități tradiționale românești.

Pe arterele din jurul târgului veți găsi suficiente locuri de parcare pentru mașina oferită de biroul Cronoscar de mașini de închiriat în București.

Concerte de Crăciun

De la colinde românești la muzică clasică, perioada Crăciunului este bogată în concerte în București. Toți iubitorii muzicii vor găsi cel puțin un eveniment care le va aduce în suflet spiritul sărbătorilor.

Sala Palatului este locul preferat pentru organizarea acestor concerte. Dacă nu găsiți loc de parcare lângă aceasta, cu siguranță veți găsi spații libere în parcarea cu plată din fața Ateneului Român pentru mașina închiriată de la centrul Cronoscar pentru rent a car în București.

Descoperiți mai multe idei de petrecere a Crăciunului în București!