Băiețelul tău a venit pe lume și vă pregătiți pentru cea mai frumoasă ceremonie din viața lui? Vrei să îi oferi un botez cu totul special, care să îl reprezinte sau să îi trimită anumite mesaje despre noua sa viață?

Atunci alegerea unei teme este un must, nu doar pentru un design atractiv pentru invitați dar și pentru energia pe care i-o vei transmite puiului tău.

                Botezul este una dintre cele mai importante ceremonii prin care bebelușul tău trece, în primele 40 de zile de la naștere. În cadrul acestei ceremonii, considerată una dintre cele mai importante 7 Taine ale Bisericii Ortodoxe, copilul primește binecuvântarea divină de a păși în această viață, ca un om nou.

                În Slujba Botezului, bebelușul este curățat de haina veche sau păcatul strămoșesc și este purificat prin intermediul apei, devenind un om nou, gata să pășească în această viață, cu virtuți noi și o pereche de părinți spirituali, ce îl vor ghida pe drumul vieții lui.

                Botezul este plin de simboluri care au un efect energetic asupra copilului, dacă crezi în aceste lucruri. Iar tema pe care o vei alege pentru petrecere, pentru haine sau decorul pentru lumanari botez de baieti, are de asemenea o simbolistică aparte.  Din acest motiv, tema trebuie aleasă cu inima și nu la întâmplare.

                Iată care sunt cele mai în trend teme în 2022 din care poți alege și ce mesaje îi transmiți puiului tău prin intermediul temei.

                Botez cu specific tradițional

                Una dintre cele mai iubite teme alese de părinți în ultimii ani, este cea cu specific tradițional, în care bebelușul este îmbrăcat în port popular românesc de dimensiuni mici, lumânarea de botez dar și decorul sunt din aceeași tema. La unele petreceri inclusiv părinții și nașii aleg să se îmbrace în port popular, ceea ce face ca petrecerea să fie cu adevărat una autentică.

                Simbolurile regăsite în portul popular românesc sunt foarte pozitive și îi transmit puiul tău o energie a bogăției, norocului, succesului, prosperității și autenticității.

                Botez cu tematică Disney

                Personajele din desenele și filmele Disney sunt personaje care au trăsături specifice, care ajută personajul să reușească în orice situație.

Fie că vorbim de super puteri, de o atitudine pozitivă, de amuzament sau de curaj, oricare dintre personaje îi pot transmite puiului tău, acea vibrație de reușită în viață, prin prisma personajului ales.

Botez cu prinți

                În cazul în care îl consideri pe bebe un prinț care a venit să cucerească lumea prin șarm, reușită, curaj și frumusețe, atunci tematica prinților din povești este una perfectă pentru el. Culorile pe care le poți alege și integra în această temă sunt multiple iar petrecerea va avea, cu siguranță un aspect cu totul regal.

                Botez cu îngerași

                Orice nou venit pe lume pare a fi un înger coborât pe pământ, iar puiul tău nu face nici o excepție. Dacă sentimentul care te cuprinde atunci când îl privești este chiar acesta, că puiul tău este un înger sau pur și simplu, îți dorești ca îngerii să îl ocrotească și călăuzească în viață, atunci o temă cu îngeri este una potrivită pentru bebelușul tău.

                În cadrul acestei teme poți folosi culori celeste, de la alb, la albastru în nuanțe diverse, auriu, argintiu sau chiar mov și galben.