Harta lucrărilor edilitare din Sectorul 6 este acum disponibila! Puteți acum vedea în timp real unde sunt gropi și șantiere, care sunt lucrările care trenează, care și-au depășit termenul și cine le desfășoară!

Edilii precizează că nu toate lucrările din Sectorul 6 sunt ale Primăriei de Sector. Foarte multe aparțin diferiților operatori de utilități (electricitate, gaze, trafic, termoficare, internet etc.). Pentru că Primăria Sectorului 6 este notificată doar cu privire la lucrările de pe străzile secundare, am simțit nevoia să avem împreună o hartă care să ne prezinte situația reală.

„Este nevoie să gândim un sistem mult mai coerent de planificare a investițiilor! Un sistem comun al PMB, primăriilor sectoarelor și operatorilor de utilități pentru a elimina risipa (lucrări succesive în aceeași arie). De asemenea, trebui oprită practica unor operatori care lucrează lucrări de investiții dar ne mint că sunt avarii, ca să le fie mai ușor și să nu obțină avize și să nu ne informeze și să scape de verificare! Această hartă ne va arăta exact cum stă situația.

Dacă identificați lucrări care nu sunt pe hartă, vă rog să ni le sesizați și identificăm noi cui aparțin (avem un buton de sesizări sus în stânga). ATENȚIE! Vă rog să comunicați doar lucrările edilitare. Pentru sesizări diverse și generale vom veni în curând cu o aplicație separată!

Cu un singur click pe hartă veți obține în timp real informații cu privire la tipul lucrării (ex. gaze), operatorul care realizează lucrarea, data de începere și de sfârșit a lucrării, dacă termenul de execuție este depășit și cât de mare este întârzierea, daca terenul a fost pus în situația anterioară și fotografii de la fața locului. Dacă operatorii (inclusiv Primăria Sectorului 6) își fac treaba nu va fi nicio problemă. Dacă nu va fi o hartă a rușinii…

Din păcate am fost nevoit să vin cu acest sistem reactiv (pentru că nu avem unul integrat de planificare) pentru că efectiv m-am săturat efectiv să fiu luat le întrebări cu privire la lucrări care nu sunt sub controlul nostru, al Primăriei Sectorului 6 și cu privire la care nu suntem nici măcar informați.

Harta este aici: https://lucrari-edilitare.primarie6.ro/ ! Dacă nu este perfectă, o îmbunătățim împreună. Poliția locală este în teren și semnalează în timp real lucrările pe care le identifică”, transmite primarul Ciprian Ciucu.