Accesul este gratuit la petrecerea de inaugurare!

Te-ai gândit ca poate ti-ar prinde bine o activitate de vara lejera și relaxanta după munca, dar inca nu ai gasit combinatia ideala? Ce ai zice daca ai imbina ceva mișcare, relaxare, socializare cu muzica si vibe-ul fain? Ti-am stârnit interesul? Atunci hai sa îți povestim mai multe!

Suntem o … as fi vrut sa spun „o școală”, însă am avut o ezitare de o clipa. Suntem intr-adevar o școală, dar nu o școală în adevăratul sens al cuvântului. Nu avem bănci,  doar o podea strălucitoare,  iar în loc de table avem oglinzi. Cam ca cele din Alice în Tara Oglinzilor! Transformatoare! Revelatoare! Magice! Și nu ne oprim aici… în recreație,  pardon… pauze, avem propriul loc de joaca și… socializare! O terasa primitoare cu muzica in surdina, unde ne putem „trage sufletul”,  sta de vorba cu un prieten vechi sau nou (de ce nu?), ne putem mișca liberi în voia ritmurilor … LATINO!  Cu atmosfera deschisa, ca de vacanță,  chiar în mijlocul Bucureștiului! Un loc ferit de privirile pătrunzătoare ale curioșilor.  Doar cunoscătorii ajung sa își croiască drum pana aici. Îți oferim șansa de a intra în lumea magica a dansului latino, o lume în care toată lumea e prietena cu toată lumea, băieții galanți invita domnișoarele cochete la dans.

Iar când se lasă noaptea, se aprind luminile, se schimba ritmul muzicii, se toarnă cocktailuri în pahare, socializarea capătă noi valențe, invitația la dans se face printr-o simplă privire oacheșa ce străpunge ringul de dans, toate acestea culminând cu răsăritul soarelui.

HDance e locul unde spui Hello! dansului și ii dai o îmbrățișare.  Vă așteptăm!

https://www.facebook.com/hdance.ro/