Grupul Campion este unul dintre cele mai puternice grupuri financiare ce activeaza pe piata asigurarilor din Romania incepand cu anul 2007. Campion Broker este componenta principala a Grupului, avand o pozitie puternica atat pe segmentul retail, cat si pe segmentele de Corporate si IMM, combinand cunostintele asupra pietei de asigurari regionale cu avantajele locale. Clientii corporate ai brokerului beneficiaza de expertiza tehnica, consultanta specializata, produse inovatoare si de solutii financiare pregatite in functie de necesitatile lor.

Campion Broker de Asigurare si Reasigurare

Campion Broker de Asigurare si Reasigurare SRL este o societate specializata in activitatile de intermediere si brokeraj in Asigurari, pozitionata pe locul 7 in topul companiilor de brokeraj din Romania. Raspunzand exigentelor partenerilor, Campion Broker de Asigurare si Reasigurare SRL prezinta cele mai bune oferte din punct de vedere financiar, personalizate in functie de necesitatile asigurative. Campion Broker de Asigurare si Reasigurare SRL furnizeaza solutii de asigurare prin cei peste 1500 reprezentanti la nivel national, localizati in fiecare din cele peste 60 de orase pe tot teritoriul Romaniei, prezentand in cel mai scurt timp o analiza comparativa care sa contina informatii despre societatea de asigurari, riscurile acoperite si conditiile de asigurare adaptate contextului de piata.

Campion Expert Training

Campion Expert Training este autorizata pentru furnizarea programelor educationale in domeniul asigurarilor de catre Comisia de Monitorizare a Calitatii Pregatirii Profesionale din cadrul Institutului de Studii Financiare (ISF), entitate profesionala, fondata de catre Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF). Pentru dezvoltarea afacerii, in conformitate cu obiectivele sale, Compania asigura cadrul necesar pregatirii profesionale a Asistentilor in brokeraj. In acest sens, Campion organizeaza programe complexe, consistente si unitare, adaptate in functie de nevoile de training identificate, cu aplicabilitate practica imediata, pentru diferite trepte ale sistemului de cariera, conform conditiilor de promovare.

Campion Consulting

Campion Consulting promoveaza: imaginea partenerilor prin identificarea segmentelor de piata cele mai pretabile si accesibile pentru vanzarea de servicii de asigurare, servicii si produse de asistenta rutiera , intermedierea vanzarii rovinietei, in conditiile stabilite de CNADNR, serviciul asistenta la daune. RCA pentru autovehicule inmatriculate pe teritoriul Bulgariei, precum si alte tipuri de activitati constand in: inmatriculari, ITP, obtinerea de procuri si facturi. Toate activitatile au legatura cu autovehiculele inmatriculate/in vederea inmatricularii pe teritoriul Bulgariei.