Am discutat și aici, dar și pe teren și, evident, am observat cu toții gropile periculoase apărute în carosabil pe unele dintre arterele principale ale sectorului nostru. Discutăm de Șos. Gării Cățelu, Fizicienilor, Camil Ressu, Industriilor, Theordor Pallady, Calea Dudești, Drumul între Tarlale, ca să amintesc doar unele dintre ele. Toate acestea, ca și altele pe care circulă mijloacele de transport în comun, sunt administrate de Primăria Generală.

Prin urmare, atât noi, cât și dvs, am făcut o serie de sesizări către cei de la municipalitate, sperând ca treptat situațiile semnalate să fie rezolvate. Mai mult, fiindcă discutăm de Sectorul 3 și este normal ca o situație ce ne afectează direct să fie remediată și pe cât posibil chiar să ajutăm în acest demers, i-am notificat că vom intra noi, cu utilajele și angajații PS3, pe fondurile proprii ale PS3, cu reparații pe aceste străzi administrate de PMB. Mai ales acolo unde aceste probleme apărute în covorul asfaltic ne pun în pericol. (foto 1 și 2)

Răspunsul celor de la Administrația Străzilor îl aveți în galeria foto. (foto 3) Și chiar nu înțeleg de ce, atât timp cât nici dânșii nu intră pentru reparații pe aceste străzi, încearcă să ne pună și nouă piedici. Dar am speranța că această, să spunem sincopă, se va rezolva.

Și, fiindcă în S3 nu suntem învățați să ne dăm bătuți, mai ales când trebuie rezolvate urgent o serie de probleme, am cerut colegilor să insiste ca să primim acordul colegial al municipalității de a ajuta direct la aceste reparații atât de necesare. Dacă nu vom primi răspuns, considerăm că s-a obținut acordul tacit al municipalității și vom intra cu echipele PS3 pentru lucrări pe aceste artere care au nevoie de reparații cât mai curând posibil.

Vă țin la curent cu acest demers”, a transmis marți primarul Robert Negoiță.