Direcţia Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti face precizări cu privire la un caz extrem de grav, referitor la două victime agresate de un asistent maternal…

„Cauza se află în instrumentarea Secției 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4.

Cercetările au fost declanșate în luna iulie 2021, când subunitatea de poliție a fost sesizată de către un reprezentant al unui centru de primire în regim de urgență, cu privire la faptul că două minore, ar fi fost victimele unor agresiuni sexuale, fiind indicat ca posibil agresor asistentul maternal la care se aflau in plasament.

Din datele și probatoriul administrat în cauză a rezultat presupunerea rezonabilă că faptele ar fi  fost săvârșite până în luna iulie 2021 , când cele două minore au fost internate într-un centru de pe raza sectorului 4.

În cauză au fost efectuate mai multe activități procesual penale, au fost ridicate probe și mijloace de probă și dispuse expertize. 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de viol, agresiune sexuală și coruperea sexuală a minorilor”, informează DGPMB.

Și… tot acolo: Polițiștii de la Secţia 26, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunilor de viol, agresiune sexuală şi coruperea sexuală a minorilor de către un asistent maternal care avea în plasament două minore.

„La data de 3 ianuarie 2022, polițiști din cadrul Secției 26 au reținut un bărbat de 25 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală.

În fapt, la aceeași dată, în jurul orei 12.45, prin apel 112, o femeie de 34 de ani a sesizat faptul că în timp ce se afla pe stradă, un bărbat necunoscut a atins-o, într-o zonă intimă, după care a fugit.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției, iar în urma investigațiilor efectuate l-au identificat pe faptuitor, un tânăr de 25 de ani care a fost condus la audieri.

Tânărul  (pare-se… student la Teologie) este cercetat și intr-un alt dosar penal tot pentru săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală  fiind suspectat că, la data de 17 noiembrie 2021, tot pe raza sectorului 4, ar fi agresat sexual, în același mod, o altă femeie, de 25 de ani.

Cauzele au fost reunite iar cercetările sunt continuate de Secția 26 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, cu bărbatul în stare de reținere”, au trasmis marți reprezentanții Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti. Persoana în cauză a fost arestată preventiv pentru 30 de zile în cursul zilei de marți, 4 ianuarie.