Campion Broker a premiat și în acest an performanța echipei și a colaboratorilor săi, oferind recunoaștere parteneriatelor de succes. Evenimentul s-a derulat la Hotel Hilton din Sibiu, sub egida: „Împreună asigurăm o lume mai bună!”

Premierea celor mai bune rezultate a fost urmată de momente speciale oferite invitaților în cadrul secțiunii „Seară Românească” dedicată Centenarului Marii Uniri.

„Gala cu numărul 10 a Campion Broker coincide cu Centenarul Marii Uniri, motiv pentru a aduce în memoria fiecăruia dintre noi elemente de identitate națională care rezonează cu ceea ce suntem și reprezentăm în acest moment. Esența acestei companii o reprezintă oamenii. Fără ei visele noastre nu ar fi putut să devină realitate”, a declarat Directorul General al Campion Broker, Octavian Tatomirescu.

„Ne propunem ca, împreună, să asigurăm o lume mai bună”, a declarat, în deschiderea evenimentului, Dana Tatomirescu, Directorul General Adjunct al companiei.

Premianții serii au fost:
• Angajatul anului: Irina Iorga
• Recunoaștere pentru excelență: Doru Caleniuc, Adrian Stancu, Gabriel Moiceanu
• Premiul Fair play: Eugen Jieanu
• Vânzătorii anului:
* Secțiunea Persoană Fizică: Liviu Albu (RCA) și Mirela Trifan (Asigurări generale)
* Secțiunea Persoană Juridică: Adrian Goliță (RCA) și Gheorghe Costea (Asigurări generale)
* Secțiunea Life: Alin Haita
• Brokerul anului: Iulian Ceapă

Printre cei peste 400 de invitați s-au numărat reprezentanți ai asigurătorilor, ASF, UNSICAR, PRBAR, angajați și colaboratori.

CAMPION Broker de Asigurare, companie înființată de către Octavian și Dana Tatomirescu, a sărbătorit în 2017 cea de a 10-a Aniversare.