Universitatea POLITEHNICA din București (UPB), împreună cu Direcția Regională Europa Centrală și Orientală a Agenției Universitare a Francofoniei – (AUF ECO), vor organiza Festivalul studenților francofoni, care se va desfășura în perioada 11-15 iulie a.c.

Festivalul va include ateliere variate și activități care vizează dezvoltarea de soft skills (precum editarea articolelor de presă sau crearea de podcasturi audio) și ateliere artistice (în domenii precum dans, pictură, fotografie, muzică, sport). Festivalul se va încheia cu o Gală și o ceremonie de premiere a celor mai talentați studenți care au adus cele mai bune contribuții la secțiunile din program.

Pentru a participa la eveniment, puteti depune dosarul de candidatură urmând pașii de aici: https://l.auf.org/festivaletudiant.

„Mă bucur să pot spune că organizarea acestui eveniment în parteneriat cu UPB nu este o întâmplare. În ultimii ani ne-am concentrat eforturile pe promovarea valorilor francofoniei, atât prin oferte de burse pentru studenți și cercetători, cât și prin organizarea de evenimente, festivaluri, școli de vară și competiții organizate cu partenerii francofoni internaționali sau cu misiunile diplomatice. În anul 2019, UPB a depus dosarul de candidatură la apelul AUF ECO de găzduire a Festivalului Regional al Studenților Francofoni, iar în urma selecției, universitatea noastră a fost desemnată câștigătoare pentru organizarea evenimentului”, a precizat Rectorul Universitatii Politehnica Bucuresti, Mihnea Costoiu.