De la 1 ianuarie 2021, Electrica Furnizare și propune modalități noi de plată și consiliere a clienților.

Astfel, în cadrul Centrelor de Relații cu Clienții Electrica Furnizare și al punctelor de prezență care găzduiesc casierii, nu se vor mai desfășura operațiunile de încasare în numerar. Toate celelalte operațiuni desfășurate în cadrul tuturor punctelor de prezență Electrica Furnizare continuă să se desfășoare, personalul Electrica Furnizare concentrându-se astfel pe creșterea calității experienței clienților în zone de interes pentru aceștia, precum oferte de produse și servicii noi sau consiliere pe tema liberalizării.

Clienții care preferă achitarea în continuare a facturilor la un punct fix au mai multe opțiuni prin partenerii companiei: rețeaua PayPoint și rețeaua un-doi, automatele bancare ale băncilor partenere, Westaco Expres (disponibil și în stațiile OMV / Petrom) și Terminale Qiwi sau terminale de plată deținute de terțe persoane prin Idea Bank.

Compania pune la dispoziția clienților diverse modalități de plată online, care permit achitarea facturilor simplu și rapid, prin MyElectrica (portalul online și aplicația mobilă de plată a facturilor), precum și vizualizarea istoricului facturilor sau evidența plăților la zi.

Alte metode de plată online disponibile sunt: – Internet Banking – Mobile Banking BRD – Aplicații Orange Money și mobilPay Wallet – Debit direct (ING Bank, BCR, BRD, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank).

Detalii complete aici: electricafurnizare.ro/modalitati-de-plata-factura-electrica-furnizare.

În 2020, s-au realizat cu 87% mai multe tranzacții de plată prin portalul și aplicația MyElectrica față de anul trecut, iar ponderea tranzacțiilor s-a dublat, fapte generate de schimbări în comportamentul clienților, evident, dar și de eforturile pe care compania le dispune constant în relație cu simplificarea accesului la produsele si serviciile noastre prin digitalizare”, a declarat Directorul de Marketing Electrica Furnizare, Cristian Eugen Radu.