Consiliul Județean Arad editează o hartă a cramelor, a locurilor de cazare și a obiectivelor turistice din Podgoria Miniș-Măderat. Un număr de 25 de crame sunt evidențiate pe hartă. Astăzi a avut loc întâlnirea cu proprietarii acestora și cu primari din Podgorie, în vederea bunului de tipar asupra hărții.

În acest context, Dr. Andrei Ando, directorul Direcției Comunicare, Strategii și Administrație Publică, a precizat că informațiile de pe hartă vor fi disponibile, într-un format mai extins, și pe harta digitală a județului, www.visitarad.ro.

 În acest sens, se centralizează materialele documentare până la data de 15 noiembrie, pe mailul info@cniptarad.ro.

Harta Podgoriei Miniș-Măderat este realizată de compania austriacă Schubert&Franzke și pune în valoare una dintre cele mai frumoase zone turistice a județului, care în ultimii ani a cunoscut o dezvoltare importantă. Consiliul Județean a investit în drumurile județene, în rețeaua de utilități, iar agenții economici au construit sau au reabilitat crame atractive.

Harta Podgoriei Miniș-Măderat va fi tipărită până la sfârșitul anului și se va distribui gratuit hotelierilor și centrelor de informare turistică.

Foto: https://galpodgoriaminismaderat.ro/ , Facebook