Expert Torcret reprezintă o companie cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor, specializată în furnizarea de servicii de înaltă calitate în București/Ilfov și în zonele limitrofe. Suntem aici pentru a vă oferi soluții de top în domeniul construcțiilor.

Printre serviciile noastre de exceție se numără pomparea betonului, atât verticală (cu o rază de acoperire de până la 100 de metri), cât și orizontală (cu o rază de acoperire de până la 300 de metri). De asemenea, oferim servicii specializate de torcretare mecanizată a betonului, aplicându-le cu precizie pe suprafețe zidite sau structuri din beton. În plus, realizăm construcții de perete, stâlpi și centuri din beton armat sau zidărie, creând maluri pentru conducte de apă sau canale de irigații. Efectuăm, de asemenea, lucrări și construcții de ziduri de sprijin în domeniul apelor uzate. Expert Torcret se ocupă și de consolidarea peretilor la clădirile vechi și de lucrări de taluzare în zona viaductelor.

Pentru a vă oferi cele mai bune servicii, am implementat tehnologia modernă de torcretare a betonului, care aduce multiple avantaje, precum reducerea timpului de execuție, creșterea durabilității și diminuarea costurilor. Astfel, puteți avea încredere deplină în echipa noastră de profesioniști pentru obținerea rezultatelor dorite.

Pe lângă serviciile de betonare, Expert Torcret dispune de experiență și competență în domeniul turnării mecanizate a sapelor elicopterizate, utilizând granule de polistiren. Echipa noastră lucrează cu un robot dotat cu laser integrat, cu o precizie de doar 1mm pe o suprafață de 100mp, cu semnalizare acustică a stării de lucru și cu abilitatea de a nivela o suprafață de 60mp/h. Acesta este perfect adaptat pentru lucrări pe suprafețe mari și poate fi folosit într-o varietate de domenii, precum construcții civile, industriale sau comerciale.

Costul pe metru pătrat pentru serviciile noastre de torcretare beton și turnare de sape mecanizate elicopterizate variază în funcție de locația proiectului și de grosimea necesară.

Cu o echipă de specialiști cu experiență și echipamente de ultimă generație, Expert Torcret reprezintă alegerea perfectă pentru orice proiect de construcție care necesită servicii de betonare sau nivelare a săpăturilor mecanizate.

Pentru mai multe informații sau pentru a solicita o ofertă personalizată, vă invităm să vizitați site-ul nostru web la adresa https://experttorcret.ro sau să ne sunați la numărul de telefon 0766.718.511.

(P)