DEPOZIT PLIN CU VIN DIN 2009 NEVÂNDUT, HÂRTIE ȘI CUTII DE ARHIVARE…

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a efectuat o vizită de lucru la Economat, unitatea din Rahova, ocazie cu care a descoperit… un alt spațiu plin cu topuri de hârtie și cutii de arhivare. Tot aici au fost găsite și un soi de „comoară a lui Bachus”: mii de sticle cu vin din 2009 nevândute, în valoare de peste 100.000 lei.

De asemenea, edilul a găsit și mai multe copiatoare noi, dotate cu scanner, în condițiile în care unele direcții din cadrul Primăriei Sectorului 5 lucrează la ora actuală cu copiatoare vechi, care se defectează și îngreunează munca angajaților instituției. În depozitul din Rahova erau depozitate și sute de borcane cu… zacuscă, dulceață sau compot, toate, însă, expirate, în valoare de peste 22.000 lei.

„Oriunde găsim câte un spațiu ce aparține Economat, descoperim și mii de topuri de hârtie, cutii de arhivare sau detergenți. Nu mai vorbesc de faptul că aceste locuri ar trebui să fie închiriate sau folosite de și pentru cetățenii din sector. Am găsit și zeci de tarabe noi care zac acoperite de praf, în loc să fie folosite în piețele de pe raza sectorului. Tot la depozitul din Rahova sunt 5 copiatoare dotate cu scanner despre care nu se știe absolut nimic, cine le-a achiziționat, de ce sunt depozitate la Economat sau de ce nu au fost folosite până acum. Voi verifica în continuare toate aceste spații ce aparțin societății, pentru că blestemul Economat Sector 5 SRL trebuie să se încheie cât mai curând.”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone.