Astazi, la sediul Federatiei Romane de Handbal, a avut loc tragerea la sorți a partiddelor din sferturile de finala ale Cupei Romaniei la handbal masculin.

CSM București are un drum aproape perfect în acest sezon, atât pe plan intern, cât și internațional. În Liga Zimbrilor este pe primul loc, cu 10 victorii, un egal și o înfrângere, iar în Challenge Cup a pășit cu dreptul, ajungând în optimi, după o dublă victorie împotriva ciprioților de la Parnassos Strovolou.

Dinmoviștii nu strălucesc în campionat, unde sunt pe poziția a șaptea (șase victorii, trei egaluri și trei înfrângeri), dar merg excelent în Liga Campionilor. ”Câinii” au reușit performanța de a se califica în play-off-ul celei mai tari competiții europene intercluburi.

În Liga Zimbrilor cele două echipe nu s-au întâlnit, meciul direct fiind amânat pentru anul 2019, datorită programului european al celor din Șoseaua Ștefan cel Mare.

Tabloul complet al sferturilor de finală ale Cupei României Fan Courier, care se vor disputa în acest final de săptămână:
CS Dinamo – CSM București
CS Minaur Baia Mare – SCM Politehnica Timișoara
CS Universitatea Craiova – CSM Focșani 2007
CSM Vaslui – CSA Steaua București.
Sursa foto: csmbucuresti.ro