Douglas isi continua expansiunea in Romania si deschide trei magazine noi in afara Bucurestiului. In acest scop, a fost agreat un parteneriat cu Prime Kapital, dezvoltator imobiliar de top din Europa Centrala si de Est.

“Anul acesta ne-am propus sa ne extindem prezenta in tara. Astfel, continuam sa deschidem noi magazine in tara, in timp ce continuam sa investim in afacerea noastra de E-comm. In urmatoarele luni vom deschide trei noi magazine in locatii atractive, intarindu-ne si mai mult pozitia pe piata in Romania. Asteptam cu nerabdare sa ne consiliem clientii in aceste locatii noi, sa le oferim serviciile si expertiza noastra, precum si o gama larga de produse cosmetice si parfumerie”, a precizat Lavinia Ivas, Country Manager Douglas Romania.

Primul magazin nou va fi deschis in luna mai in DN1 Value Center din Corbeanca, Ilfov. Aceasta deschidere va fi o premiera pentru Douglas, deoarece este prima data cand retailerul de frumusete intra intr-un strip mall din Romania. Celelalte doua deschideri noi de magazine vor fi in centrul comercial Dambovita Mall, Targoviste si in orasul Alba Iulia.