„Domnule ministru, raportăm: NE CADE TAVANUL ÎN CAP!

În ultima apariție publică ministrul Bode ne-a vorbit despre drumuri și poduri, despre asfaltări și proiecte de infrastructură rutieră.

Între timp, la MAI, unde figurează Lucian Bode ca ministru, cel puțin pe hârtie, în Secția 3 Poliție din București, capitala României, în anul 2021, cade tavanul peste birourile polițiștilor.

Norocul a făcut să nu vorbim despre vătămări grave sau victime. Iar dincolo de ironie, o țară cu pretenții de Schengen nu este în stare să ofere condiții elementare de muncă pentru un serviciu public, cum este cel al Poliției.

Dar nu e bai! Colegii noștri au depus un jurământ și si-au asumat „riscurile meseriei” când au ales să devină polițiști, vor spune cârcotașii. (…)

Așa că, dragi cetățeni, respectați legea și faceți în așa fel încât să nu fiți nevoiți să ajungeți în interiorul unui sediu de poliție, nu de alta dar este mai periculos decât orice amendă sau pedeapsă cu închisoarea”.

Mesajul, postat pe pagina de Facebook Sindicatul Europol nu este deloc o glumă. Și asta se poate înțelege mai ales din imaginea atașată…

Noi, ca jurnaliști, ne… păstrăm optimismul și suntem convinși că lucrurile se vor îndrepta cât mai curând cu putință…