Primarul Sectorului 2 din capitală, Toader Mugur Mihai și viceprimarul Dan Cristian Popescu s-au întâlnit în cursul zilei de joi, 16 mai 2019, cu reprezentanții a peste 75 de asociații de proprietari ale căror blocuri vor intra în programul de reabilitare termică derulat gratuit de Primăria Sectorului 2.
Cu această ocazie, președinții și administratorii asociațiilor au fost informați despre etapele derulării programului de reabilitare termică, dar și despre tipurile de lucrări care se efectuează în cadrul acestuia.
Ulterior, Primăria Sectorului 2 va organiza licitații publice deschise prin Sistemul Electronic de Achiziții Publice în vederea desemnării firmelor de construcții care vor efectua lucrările de reabilitare termică.
Potrivit anunțului autorităților, în perioada următoare vor avea loc noi întâlniri cu reprezentanții celorlalte asociații de proprietari înscrise în programul de creștere a eficienței energetice.

Primarul Sectorului 2 din capitală, Toader Mugur Mihai și viceprimarul Dan Cristian Popescu s-au întâlnit în cursul zilei de joi, 16 mai 2019, cu reprezentanții a peste 75 de asociații de proprietari.