Oportunități și… orizonturi noi. La propriu!
Ministrul Turismului, Bogdan Trif, și Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, doamna Jiang Yu, au avut, în data de 5 august, o întâlnire la sediul Ministerului Turismului. Cu acest prilej, cei doi oficiali au discutat despre oportunitatea parteneriatelor de promovare turistică.
Întâlnirea s-a desfășurat în contextul în care România este membră a Parteneriatului de cooperare în turism dintre China și țările Europei Centrale și de Est (China-Central and Eastern European Countries Tourism Cooperation).
Printre subiectele abordate s-a numărat organizarea a două întâlniri, una în România, cea de-a doua în China, pentru ca reprezentanții agențiilor de turism din România și China să schimbe informații în vederea eficientizării promovării celor două destinații turistice.
De asemenea, s-a discutat și despre definitivarea și semnarea Memorandumului de înţelegere privind cooperarea în domeniul turismului între cele două ministere de resort dar și realizarea unui infotrip pentru jurnaliștii din Republica Populară Chineză în care să le fie prezentate cele mai importante atracții turistice din țara noastră.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, și Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, doamna Jiang Yu, au avut, în data de 5 august, o întâlnire la sediul Ministerului Turismului.