Directorul general al Metrorex, Gabriel Mocanu demisionează din funcție, în urma disensiunilor cu ministrul Cătălin Drulă. ”Am făcut o cerere pentru a părăsi această funcție cu acordul părților. Acum se discută în Consiliul de Administrație”, a declarat Mocanu pentru Club Feroviar.

Metrorex informează că, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație din 26.02.2021, venind în întâmpinarea anunțurilor publice din ultima perioadă și având și motive personale, Gabrel Mocanu, numit din 03.07.2020, director general al Metrorex, a solicitat aplicarea articolului 11 alin. 11.2.4 din contractul de mandat – încetarea acestuia prin acordul de voință al părților si revenirea, conform articolului 4, alin.4.1.14 pe poziția deținută anterior.

„Consiliul de Administrație al Metrorex a luat act de renunțarea la mandat înaintată de domnul Gabriel Mocanu. Atribuțiile sale vor fi preluate pentru o scurtă perioada de doamna Mariana Miclăuș, până la desemnarea unui nou director general cu contract de mandat provizoriu”, a anunțat Ministerul Transporturilor.