Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, a decis eliberarea din funcție a directorului general de la Direcția de Utilități Publice, Salubrizare și Protecția Mediului Sector 1, Bogdan Pavel, care a fost consilier PSD Sector 5; consilier local al Sectorul 1 (2012-2016), viceprimar al lui Marian Vanghelie (2008-2012) și fost consilier personal al lui Daniel Tudorache.

„Direcția de Utilități Publice, Salubrizare și Protecția Mediului Sector 1 a devenit celebră anul trecut pentru că funcționa deasupra Biroului Electoral Sector 1. În această direcție am găsit imediat după terminarea scrutinului din 2020 acele procese verbale în alb și tot aici s-a refugiat acel consilier PSD cu peste 400 de procese verbale.

Tot în această direcție a fost amenajată o sală, cu un panou alb pe care era scris numele secțiilor de vot din sector și calcule. Pe o foaie erau trecute numele candidaților, iar alături se găsea un teanc de procese verbale de la secțiile de votare albe, necompletate.

Spațiul direcției era folosit de fostul primar al Sectorului 1 pentru sediu de campanie și aici modifica procesele verbale cu ajutorul angajaților de la Direcția de Salubrizare. Da, într-o instituție publică”, a scris primarul Clotilde Armand pe pagina sa de facebook..