Dinamo Bucuresti a cedat la limita, 31-32, in aceasta seara, la Lisabona, cu Sporting din localitate, partida tur din cadrul barajului de calificare pentru optimile de finala ale Champions League la handbal masculin.

Dinamovistii au avut primele 20 de minute foarte bune, cand au condus de multe ori pe tabela de marcaj, dar au cazut pe finalul primei parti, intrand totusi la egalitate, 14-14, la vestiare, desi a condus la un moment dat cu 12-9.

Repriza secunda a fost mai buna pentru portughezi, care s-au distantat la 31-26 in minutul 53. De aici a venit „remontada” dinamovista, doar doua secunde lipsind ca meciul sa se termine la egalitate.

In final a fost 32-31 pentru Sporting, asa incat returul de joi, 28 februarie, de la ora 20, din Sala Dinamo, poate echivala cu o reper istoric: Dinamo Bucuresti sa fie prima echipa din Romania care sa ajunga in optimile Ligii Campionilor de la schimbarea de format a acestei competitii.

In partida din acesta seara de la Lisabona au marcat, pentru Dinamo: Descat 6, Bannour 6, Alouini 2, Szasz 3, Negru 3, Şandru 3, Gavriloaia 1, Komogorov 3, Zulfic 3, Mousavi 1.