Folia cu bule este un element de bază dacă urmează să vă mutați. Indiferent că optați pentru folie cu bule la role, pungi din folie cu bule sau șervețele de mari dimensiuni din folie cu bule, aveți certitudinea ușurinței de utilizare și, desigur, protecție garantată. Folia cu bule acționează ca o pernă suplimentară, protejând astfel articolele împachetate împotriva zgârieturilor, loviturilor, prafului și murdăriei. Este, de asemenea, accesibilă din punct de vedere al prețului și o puteți păstra pentru a o refolosi sau pentru a expedia un pachet. Ceea ce s-ar putea să nu știți este că există o modalitate corectă de a folosi folia cu bule, dar și o modalitate incorectă. Folosită necorespunzător, folia cu bule nu poate asigura protecție sau, mai rău, poate ajunge să deterioreze suprafața bunurilor pe care le împachetați. Folosită corect, folia cu bule reprezintă unul dintre cele mai bune materiale de ambalare din câte există.

De ce este recomandată folia cu bule pentru împachetare?

Inițial, folia cu bule era destinată să servească drept un tapet texturat, însă la nici doi ani de când a fost inventată, a început deja să se bucure de succes ca material de ambalare în 1959, mai exact atunci când IBM căuta o modalitate de a-și proteja produsele în timpul transportului. Era o metodă de ambalare care oferea flexibilitate și amortizare și, oricum, la acel moment nici nu existau alte metode de ambalare sau împachetare. În continuare, folia cu bule, indiferent de forma în care vine, reprezintă unul dintre cele mai bune materiale de ambalare pentru a expedia un produs, pentru a-l transporta în siguranță și pentru a vă împacheta lucrurile în timpul mutării.

Iată ce caracteristici prezintă folia cu bule care este recomandată pentru împachetarea lucrurilor fragile:

Ușurință în utilizare

Folia cu bule este unul dintre cele mai ușor de utilizat materiale de ambalare. Dacă achiziționați o rolă de folie, trebuie doar să înfășurați cantitatea necesară de folie în jurul obiectului și să o fixați cu bandă adezivă. Pentru conveniență sporită, puteți achiziționa pungi din folie cu bule de diferite dimensiuni, deja prevăzute cu adeziv, accesând https://www.foliecubule.ro/catalog/pungi-folie-cu-bule-49. Deoarece este flexibilă, folia cu bule se potrivește perfect în jurul oricărui articol, indiferent de cât de ciudată ar fi forma sa.

Protecție garantată

Aerul captat în interiorul a două folii de plastic topite alcătuiesc folia cu bule. O pungă din folie cu bule poate preveni zgârieturile, deteriorarea sau chiar spargerea obiectelor dacă le scăpați din mână. În plus, ține la distanță murdăria, praful și umiditatea, ceea ce este foarte important dacă urmează să expediați un articol scump sau să vă mutați și nu știți când veți reuși să vă despachetați toate articolele.

Folia cu bule este lipsită de greutate

Deoarece este realizată din aer, folia cu bule nu adaugă aproape deloc greutate. Oricâte articole ați împacheta în pungi din folie cu bule și le-ați depozita într-o cutie, greutatea cutiei nu va avea de suferit din cauza foliei cu bule. Ca rezultat, cutiile vor fi mai ușor de ridicat, ceea ce este un avantaj atât în cazul expedierii unui produs prin serviciile de curierat, dar și în cazul mutării.

Nu în ultimul rând, folia cu bule este reutilizabilă. O puteți păstra pentru următoarea mutare, pentru a vă depozita lucrurile fragile în sertare, în mansardă sau în cămară sau o puteți folosi ca material de ambalare atunci când trebuie să expediați un articol prin servicii de curierat. O pungă din folie cu bule nu va ocupa mult spațiu, dar dacă dețineți folii de dimensiuni mari, le puteți împături sau le puteți rula pentru a economisi spațiu.