Oricând ai nevoie de un masaj de relaxare salonul spa poate fi o alegere potrivită pentru a vă bucura de un plus de răsfăț în multe situații cu care vă confruntați în fiecare zi. Atunci când simți că ziua ta decurge în mod negativ și nu te poți reculege astfel încât observi că îți este afectată atât gândirea, cât și atenția poți să apelezi cu încredere la un astfel de masaj.

Cu siguranță te va relaxa atât la nivel fizic, cât și psihic și te face să te simți mult mai bine când ajungi acasă. Pentru un plus de efect, nu depune efort fizic după masaj, ci lasă starea intensă de relaxare să persiste pentru cât mai mult timp.  O sesiune de masaj balinez poate să te scape de orice presiune fizică și psihică, de stres și anxietate, de aceea este indicat să apelezi cu încredere la această tehnică pentru a rezolva multe probleme din viața ta.

Când aveți nevoie de masaj?

De multe ori simțim că ne copleșesc grijile și nu mai avem nici o scăpare, însă puțini știu că ședințele de masaj ne pot reechilibra total. Acestea echilibrează nivelul de cortizol, hormonul care este eliberat ca răspuns la stres și mărește sporirea hormonilor de fericire care induc starea de bine. Așadar, de fiecare dată când te simți posomorât sau ești mult prea obosit din cauza agitației zilnice, masajul de relaxare este alegerea ideală pentru a te destresa și a te revigora. Acesta te face mult mai optimist și încrezător în ziua de mâine.

Dacă ești în căutarea relaxării supreme ai ajuns la locul cel mai potrivit, deoarece aici lucrează o echipă de profesioniști care sunt mereu la dispoziția pacienților. Prin activitatea pe care o practică reușesc să ofere o relaxare profundă și bunăstare. Ședințele de masaj care vin de cele mai multe ori ca o completare a masajului terapeutic ajută la rezolvarea multor probleme de sănătate și au de cele mai multe ori beneficii neașteptate. În acest sens, se pot aplica mai multe tehnici de masaj pentru realizarea scopului dorit. Nu mai sta pe gânduri și rezolvă-ți problema cu o ședință de masaj. Discută deschis cu specialiștii noștri și cu siguranță vei găsi modalitatea cea mai bună de a te reechilibra și a reuși să te bucuri din plin de fiecare zi.

Cu siguranță experiența trăită la salonul de spa va fi una inegalabilă și vei dori cu siguranță să te întorci și altădată cu acești încredere și siguranță. Niciodată nu a fost mai simplu decât atât de a te repune pe picioare și te a reface legătura dintre corp și minte.

O ședință de masaj balinez este binevenită oricând, în special într-o perioadă agitată și tensionată dacă vreți să beneficiați de o modalitate naturală de inducere a stării de bine. Aceasta este cea mai bună alegere și se dovedește a fi absolut necesară pentru redarea echilibrului interior.

Acum ai ocazia de a colabora cu adevărați specialiști în domeniu care cunosc foarte bine tehnicile specifice ce pot detensiona mușchii încordați și pot rezolva diverse probleme de sănătate.

Cum te ajută terapia prin masaj?

Masajul balinez  curăță căile Qi pentru genera fluxul energiei în corp și a vă menține un fizic bun. Așadar, veți intra într-o stare echilibrată și veți avea o viață stabilă din punct de vedere emoțional. Acest tip de masaj este extrem de eficient pentru persoanele care resimt stări foarte scăzute de energie și se confruntă cu boli provocate de oboseală și depresie.

Masajul de relaxare are nenumărate beneficii și puteți beneficia de ședințe optime în cadrul centrului nostru spa din București. Terapia prin masaj are la bază cerințele și nevoile pacienților astfel că  întreg ritualul se va adapta în funcție de nevoile fiecăruia. În cadrul acestui salon veți fi întâmpinați de un personal calificat și bine instruit astfel că beneficiați de maximă încredere și siguranță apelând la profesioniști.

Masaj balinez –  oferă nenumărate beneficii

Este demonstrat faptul ca masajul are efecte imediate pentru organismul uman, dar și pentru psihic având în vedere că se acordă o atenție specială fiecărei zone din corp, dar și tenului și frumuseții pielii. Fiecare ședință de masaj se va realiza într-un mod profesionist astfel că trebuie doar să să vă faceți o programare la salonul nostru și să beneficiați de toate avantajele oferite. Sesiunile de masaj de relaxare se efectuează în diferite forme și cu etape specifice.

Pentru început are loc masajul de netezire apoi se pune practică tehnica frământatului iar la final tehnica vibrațiilor. Toate acestea au rolul de a oferi o stare generală de bine care se va menține și după finalizarea masajului. Cunoscând în detaliu fiecare  mișcare și beneficiile oferite aveți certitudinea ca masajul vine în întâmpinarea problemelor dumneavoastră.

Mesajul balinez începe cu o serie de gesturi care invită efectiv pacientul la relaxare. Maseurii încep prin mișcări ușoare apoi vor crește presiunea degetelor pe anumite părți ale corpului iar la final se fac câteva mișcări de întindere pentru relaxare. Toate acestea ajută la stimularea fluxului de sânge și energie în corp, Fiecare zonă și părticică a corpului va fi masată astfel că niciuna nu va fi neglijată. Mișcările de presiune se fac în special asupra mușchilor deoarece aici se adună încordarea în situații de stres, ca răspuns al corpului asupra factorilor stresanți.

Se insistă și asupra zonelor unde exista noduri și zone contractante iar masajul se încheie prin vibrații ce oferă un plus de energie pozitivă. În plus, veți fi cuprinși de o nouă senzație de bunăstare. Masajul balinez se dovedește a fi alegerea ideală pentru îngrijirea corpului. Realizarea acestui tehnici de masaj se face prin utilizarea unor uleiuri de aromaterapie care ajută la ameliorarea tensiunilor mentale provocate de stres și oferă relaxare musculară deoarece de cele mai multe ori resimțim tensiunea la nivelul mușchilor.

Beneficiile și frecvența masajului

O sesiune de masaj balinez păstrează frumusețea pielii lăsând-o moale și catifelată. Reprezintă un adevărat răsfăț pentru femeile care se respectă, dar și pentru bărbați. Beneficiile imediate al masajului balinez sunt relaxarea și iluminarea pielii. În plus, se redă mobilitatea articulațiilor și se întărește musculatura. Tehnicile utilizate în masajul balinez facilitează întinerirea pielii și păstrează sănătatea în parametrii optimi.

Masajul împiedică formarea celulitei, având în vedere că se menține elasticitatea pielii. Luând în considerare de toate aceste avantaje merită din plin să faci chiar acum o programare la acest salon spa pentru a-ți rezerva locul la o ședință de masaj. Dacă nu ai prea mult timp la dispoziție poți opta pentru masajul scurt cel de 30 de minute, care reprezintă perioada minimă de care corpul are nevoie pentru a intra într-o stare de relaxare deplină.

În general specialiștii recomandă o ședință de o oră și repetarea acestora săptămânal dacă este posibil pentru ca rezultatele obținute să se mențină pentru o lungă perioadă de timp. Este necesar să nu treacă mai mult de o lună de la primul masaj pentru a vă asigura starea de relaxare pe termen lung. Puteți să beneficiați de efectele profunde doar prin terapie continuă, structurată în ședințe cât mai frecvente.

Prin urmare, pentru ca rezultatele obținute să fie la nivel optim trebuie să beneficiați de următoarele condiții pe care centrul nostru le oferă din plin. În primul rând, este nevoie de un cadru special amenajat care să vă inducă relaxare atât pe plan mental, cât și spiritual.

Mai întâi de toate este nevoie de un mediu favorabil și o atmosferă primitoare și caldă care ne îndeamnă la calm și seninătate. În camera de masaj trebuie să fie o lumină foarte slabă iar modul în care se difuzată lumina are, de asemenea, o importanță aparte. În plus, încăperea trebuie să fie foarte bine aerisită pentru un plus de confort iar pe fundal se se audă o muzică relaxantă care contribuie în mod decisiv la starea de bine.

Un alt aspect important este alegerea uleiurilor potrivite pentru masajul balinez. Acestea oferă un plus de efect de aceea se folosesc uleiuri vegetale naturale cum ar fi uleiul de jojoba sau de susan care pot combinate cu anumite arome mai profunde și mai parfumate. Toate acestea acționează la nivel emoțional ajutând la schimbarea pozitivă a gândurilor.

Tehnica masajului este realizată prin mișcări netede și relaxante puternice sau mai accentuate în anumite zone. De obicei se începe de la extremitățile inferioare și se continuă masarea energică a spatelui și brațelor iar la final se masează lent și blând scalpul.

Așadar o sesiune de masaj balinez cuprinde întreg organismul de la degetele picioarelor până în vârful capului. Aceasta se caracterizează prin favorizarea relaxării realizate de mișcării lente și lungi prin vârful degetelor. Procedeul oferit are ca scop relaxarea maximă iar rezultatele obținute duc la inducerea bunăstării.

Puteți beneficia de o pauză binemeritată care ajută la eliminarea stresului și tensiunii de la nivelul spatelui, relaxarea mușchilor brațelor, îmbunătățirea circulației sângelui, susținerea sistemului imunitar precum și redarea mobilității corpului. Masajul balinez este la îndemâna oricui, astfel că merită din plin să beneficiați de pe urma acestei practici. Profitați de această metodă unică de relaxare dacă sunteți afectați de stres si oboseală sau aveți alte probleme de sănătate. Este mult mai simplu acum să vă reînnoiți atât fizic, cât și mintal și să vă îmbunătățiți starea de bine printr-o binemeritată sesiune de relaxare.