Prestigioasă instituție a învățământului militar, Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” a fost prezentă la cel mai mare Târg Educațional din Europa – EAIE 2019 care a avut loc la Helsinki, în Finlanda. Evenimnetul s-a desfășurat în perioada 24-27 septembrie 2019.
Demn de luat în seamă, la manifestare au fost prezenți peste 6000 de participanți cu preocupări și responsabilități în domeniul internaționalizării învățământului superior din peste 95 de țări din lumea întreagă. Delegaţia Academiei Tehnice Militare “Ferdinand I”, formată din prorectorul pentru relaţii interuniversitare, decanul Facultăţii de Sisteme Integrate de Armament, Geniu şi Mecatronică şi coordonatorul instituţional ERASMUS + a participat alături de alte 31 de universități de prestigiu din România, având un stand comun, „Study in Romania” şi un program intens. Au fost, astfel, numeroase întâlniri și discuții despre dezvoltarea și consolidarea relațiilor internaționale actuale dar și cu privire la noi oportunități de colaborare.

Academia Tehnică Militară „Ferdinand I” a fost prezentă la cel mai mare Târg Educațional din Europa – EAIE 2019 care a avut loc la Helsinki.