ȘOCANT ÎN PLIN BUCUREȘTI: Poliția Capitalei, prin echipajele de la Secția 12, a intervenit astăzi, 14 aprilie 2024, în urma unui apel la 112 care anunța prezența unui cadavru în Parcul IOR din Sectorul 3.

 La locul indicat, forțele de ordine împreună cu un echipaj de prim-ajutor au   fost nevoite să confirme decesul unui bărbat în vârstă de 40 de ani.

”La data de 14 aprilie 2024, Poliția Capitalei- Secția 12 a fost sesizată, prin apel 112 cu privire la faptul că, în interiorul unui parc din Sectorul 3, s-ar afla o persoană decedată.

La fața locului s-au deplasat polițiștii și un echipaj de prim-ajutor, care a constatat decesul acestuia, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 40 de ani.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei.”, au transmis oamenii legii.