Din păcate, iată dependența de telefon și de rețelele de socializare aduce și nenorociri… tot mai des!
Un tânăr de 17 ani și-a găsit sfârșitul după ce a fost călcat de tramvai sâmbătă seară, pe Șoseaua Giurgiului din București.
Surse din anchetă transmit că, potrivit martorilor, adolescentul ar fi vorbit la telefon și ar fi avut căștile în urechi în momentul când s-a angajat în traversarea carosabilului, la intersecția dintre Șoseaua Giurgiului și Șoseaua Olteniței.
Neatent, nu a văzut și nici n-ar fi auzit că tramvaiul se apropie, nemaiavând vreme de efectuarea vreunei manevre pentru a evita impactul. Băiatul a fost lovit în plin și, din păcate, n-a mai avut nicio șansă.
”În jurul orei 21.20 Brigada Rutieră a fost sesizată printr-un apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier care a avut loc pe pe Șoseaua Giurgului, la intersecția cu Șoseaua Olteniției. Conducătorul tramvaiului liniei 11 care se deplasa pe Șoseaua Olteniței a accidentat un tânăr în vârstă de 17 ani.
Din primele date, cauza producerii accidentului ar fi traversarea neregulamentară.
Din accident a rezultat decesul persoanei după ce, în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare. Se efectuează cercetarea la fata locului pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier. Traficul tramvaielor a fost restricționat pe parcursul efectuării cercetării la fata locului.”, se precizează într-un comunicat transmis de Poliție.
O tragedie care ar trebui să tragă un SEMNAL DE ALARMĂ!

Foto: ISU Bucuresti-Ilfov

Un tânăr de 17 ani și-a găsit sfârșitul după ce a fost călcat de tramvai sâmbătă seară, pe Șoseaua Giurgiului din București.